fredag 3 oktober 2008



Hej!
Först vill vi bara säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!
Idag har vi gått runt i den förbjudna staden med omnejd. Det blev säkert några mil sammanlagt. Staden var stor och den var fylld med massa kineser. Det är stor helg här då den 1 oktober är som en nationaldag som firar att det var den dagen 1946 (?) som Mao talade till folket eller något liknande. Man förstår inte mycket av vad som sägs här men alla är trevliga och många försöker att tala någon typ av engelska. Imorgon bär det av till muren. Vi har bokat en taxi som hämtar oss på hotellet och kör oss ca. 10 mil till muren, väntar på oss där ca. 3 timmar och kör oss sedan till hotellet igen. Allt för 500:-. Nu ska vi lägga oss och vila fötterna innan kvällens promenad för att gå ut och äta.
Kram på er tills vi hörs igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och tack från Mamma.Samtidigt grattis med de 50 åren imorron Hasse. Det är fina bilder från Peking men vi hoppas att få se något fint fråm muren där också ni båda ä med.Jag har Dan sittande här brevid, han hälsar också.Ha det bra önskar PoM.

Anonym sa...

Åh,vad skönt att få höra din skiftröst igen. Blev lite orolig.... Barnen är super- imponerad av dina bilder. Max blev extra glad!Tack :-) Jo, många undrar om det var ngt i den containern som späckhuggarbilden var på???? De tror att det var en riktig i den... Hm, men jag lovade att fråga .....sååååå???
Tänk nu är ni i Peking, imorgon ska jag skåla för dig Hasse. Äsch, jag kan ju börja redan i dag det är ju fredag, men bara för att öva til din riktiga skåål imorgon:-))))
Ha nu det underbart tillsammans och NJUT, NJUT , NJUT, för detta kan ingen ta ifrån ER!
Kramis Jean med alla fans!

Anonym sa...

Vilken upp levelse på muren.Intte konstigt att ni ej förstår dom ni har ej lärt er språket, ser ni utt som kineser och Japaner med kamror och filmkamra. här är det riktig höst med mycke blåst och fucktigt. Hoppas ni fick någe gott att ätta fast det är svårt att läsa menyn. Alla i Vika hällsar