söndag 12 oktober 2008








Först en liten hälsning till Fam. Renfors! Igår kväll var vi till Kata Happy House och hälsade på. Därefter gick vi till Larb och åt middag. Hela kalaset med middag och dryck för fyra personer gick på den hutlösa summan av 380 bath vilket gör ca. 76 S.kr














Därefter åkte vi Tuk-Tuk till Dino parken i Kata. Vid ingången stog en 3,5 år gammal elefantunge som Joakim fick mata med små bananer. Sedan gick vi in i parken. Det var ingen riktig park utan en minigolfbana uppbyggd med dinosaurier överallt och en vulkan som vick utbrott och sprutade eld.

Vi blev tipsade om parken utav en svensk familj från Lindesberg (Hasses barndomsstad). Dom är här 4 veckor med två barn, Adam 4 år och Tindra 7 månader.

Idag regnar det en del och är ca 32 grader varmt. Sköt att sitta inne en stund och blogga. Fick även en liten prtstund med Jeanette via Skype. Vi har också skypat/pratat en del både med Göran och pappa & mamma. Tänk vilken teknik det finns!!!

Kram och Hej på ett tag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var kul å se "gammal" personal på Kata happy house hoppas maten på larben smakade bra många hälsningar från en färgrik hösthelg (14 grader och strålande sol kl 1200 söndag)
Kramisar Fam Renfors

Anonym sa...

Tjenixen, Vad kul att vi äntligen fick tag på varandra :-) Vi har ju ringt(skype) lite om varandra hela tiden! Imorgon väntar klassen på att få se och höra dig, hoppas vi får kontakt! Du såg i alla fall ut att må bra (tro jag det!!) Jag blir verkligen sugen på thaimat när du berättar om all den goda billiga maten som finns där. Förresten är det stor skillnad? Jag menar svenskthai och riktig? Wow, tänk att få se livs levande elefanter ströva omkring, häftigt! Men vem vann nu minigolftävlingen?? :-)) Ha det göttelligött sista veckan. Kram Jean

Anonym sa...

Tjena Familjen Norberg.Är det inte härligt att vara borta i värmen Thailand är väl inte så dumt.Puss alla från Kenta