söndag 28 september 2008

Aloha!
Nu är vi i Honolulu, Hawaii. Resan över gick bra. Nu är klockan 01.20 den 28 september och vi har precis kommit hem från en tur på stan då vi även ätit lite middag på en Japansk resturang. Det är fortfarande omkring 25 grader varmt ute men som tur är har vi AC på rummet som "bara" ligger på 18:de våningen. Vi ser både havet och berget härifrån men det är mörkt nu så vi får väl se vad morgondagen säger. Taxichauffören som körde oss från flygplatsen sa att det var "a safe place" så man kunde utan problem gå omkring på gatorna även på kvällarna. Det känns ju tryggt! Nu är det dax att krypa till kojs för att orka med morgondagen.
Vi hörs snart igen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt trevligt att höra från er på detta viset.Jag förstår att ni kanske inte kan fotografera sådär på kvällen.Men vi hoppas ju jå att snart få se några fina bilder från Honolulu.På er beskrivning låter det till att vara underbart.PoM.

Anonym sa...

Kul att ni kommit fram till Honolulu, här hemma är allting lugnt "huset" står kvar, hoppas höra av er igen, ha det så bra. Hälsningar från Tunia, viken & Göran

Anonym sa...

Ni verkar ha de helt underbart...här hemma är det lungt och skönt och solen skiner...de är ett jättefint höstväder här...saknar er...vi syns om en vecka...

Puss o Kjam Fanny

Anonym sa...

Ja, tänk nu är ni i Honolulu, Hawai, det är inte klokt det här... Häftigt!! Vi måste bara få en bild på dig i en sådan där klassisk bastkjol, snälla :-))
Här har vi det bara bra, längtar efter dig förstås. Det är ingen ordning med någonting... Kram Jean och klassen

Anonym sa...

Hej på er
det ser ut som ni trivs med resan
Mvh Arne
Ps: skriver mer sen

Anonym sa...

hej och hoppas du fick en bra--- vill ej skriva hur ung du vart. från svågern. hoppas ni får det trevligt med barnen.