torsdag 16 oktober 2008




Igår var vi en på en heldags utflykt till James Bond ön. Vi tog en minibuss från hotellet och sedan en "Long tail boat" ut till ön. Vi blev ett roligt gäng som höll ihop hela dagen och naturligt vis har vi bytt mailadresser. De kom från Danmark, England och Frankrige. När vi varit där en stund gick färden vidare till en stor båt som tog oss ut på en kanottur. Vi åkte in och ut ur grottor och in bland Mangrovi träden. Det var häftigt att se. Joakim gick iland på en liten strand och klättrade upp i en lian. Några meter upp i lianen märkte han att det var något som kröp på hans hand. Det var en SKORPION. Efter det åkte vi till en muslimsk fiskeby där vi blev bjudna på lunch innan vi åkte tillbaka till bussen. När vi började åka kom regnet. Det gjorde dock inget eftersom Templet med aporna var i en stor grotta där man gick in. När vi kommit hem igen gick vi bara ut och åt en bit mat innan vi trötta gick i säng.

Imorse när vi skulle ner till frukosten hade vår dörr gått i baklås. Städerskan kunde inte heller låsa upp utifrån. När sedan vaktmästaren kom fick han lov att med stämjärn hacka upp låset... Medan vi sedan gick ner och åt fixade han iordning med nytt lås och lagad dörrkarm.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Kul äventyr lite otekt med skorpion menn ni ser ut att må bra
Ska kolla om jag har tid att helsa på c.a 25 skall nog till martin.
Mvh fam Malmström

Anonym sa...

Hej hopp,
Fy vad läskigt! Men jag vet inte vad som är värst...skorpionen eller dörren?? Jag tror nog att jag skulle bli mest rädd om jag inte kunde komma ut när jag själv ville. Var rädda om er så här mot slutet! Imorgon ska barnen få se elefanterna, vad kul! Hm, vi har haft lite att göra i skolan så vi har inte hunnit titta på filmen än..... Ni åker väl hem nu, eller är ni hemma redan?? :-)) Jag har ingen koll längre!
Kram Jean