onsdag 24 september 2008

Hej på er!




Nu är vi i Vancouver hos min kusin Linda med familj. I lördags och söndags var vi vid Niagara Fallet. Det var maffigt. Idag har vi varit runt i Vancouver. Vi var bl.a nere vid Horse Shoe Bay där det kommer att vara skidtävlingar 2010 då OS går av stapeln här, vi var i Stanley Park där Hasse hittade ett litet träd att krama om och många andra ställen. Imorgon ska vi till Vancouver Island och huvudstaden i British Colombia som heter Victoria.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lena!
Vad roligt att redan kunna läsa om era äventyr. Här i skolan är allt bra och vi kämpar vidare. Vi är bara lite avundsjuka. Hoppas att ni får många härliga och häftiga upplevelser. /Kram Margareta och Inger

Anonym sa...

Hej Lena,Hasse och Maren m fanilj.
Härliga bilder ni visar.Hoppas ni har det fint i Vancouver.Många hälningar till er båda och Maren med barn och barnbarn.

Anonym sa...

Hej,
He, hi, ha, för en gång skull ser Hasse liten ut :-)

Åh, vad härligt ni verkar ha det. Tänk att få att sett Niagara Fallet, jag är sååååå avundsjuk men också stolt över att du får.
Go Lena Go!! Skriv så snart du kan, för vi är så nyfikna på var du är!
Ps vi saknar dig jättemycket!DS
Tusen kramar
från Jean och klassen

(N skulle skriva själv så hon får väl krama i sin text. Jag vill inte ta ifrån henne det. Men du får en i smyg från henne ifall hon får fel på datan....)